top of page
windowcleaning-lfn-clean1.jpg

windowcleaning-lfn-clean1.jpg

windowcleaning-lfn-clean2.jpg

windowcleaning-lfn-clean2.jpg

windowcleaning-lfn-clean3.jpg

windowcleaning-lfn-clean3.jpg

windowcleaning-lfn-clean4.jpg

windowcleaning-lfn-clean4.jpg

windowcleaning-lfn-clean5.jpg

windowcleaning-lfn-clean5.jpg

LAAT UW GLAZEN SCHIJNEN MET LFN CLEAN

logo-LFN-Clean.png

Wil je glinsterende ramen? De services van LFN Clean bieden een breed scala aan raamreinigingssystemen, variërend van residentiële en commerciële raamreiniging, van kleine units tot grote magazijnen en meer. Als u wilt dat uw huis of bedrijf opvalt of als u gewoon een nieuwe look wilt, laat LFN Clean het doen!

LFN Clean laat geen vlekken achter op uw tapijten of vlekken op uw gordijnen, wij zijn de meest professionele glazenwassers in België en blinken uit in alle gebieden voor particulieren en bedrijven.

 

Of u nu uw huis verkoopt of gewoon uw huis renoveert, bel ons voor het schoonmaken van uw ramen. Onderscheid u gewoon van de massa, schone ramen kunnen het verschil maken. Ruitenreiniging is ook een essentieel onderdeel van het onderhoud van een onroerend goed. Het verhoogt de levensduur van uw frames, muskietennetten en het glas zelf door corrosieve materialen zoals vervuiling, stof, schimmel, spray en minerale afzettingen in leidingwater te verwijderen. Schone ramen laten ook veel meer natuurlijk licht binnen en kunnen daarom de stemming van elk huis of kantoor veranderen.

 

Het kan ook echter moeilijk en zelfs gevaarlijk zijn om hoogstaande ramen te wassen. Wij raden u dan ook aan een LFN Clean-professional te bellen om uw ramen de beste schoonmaak te geven die ze ooit hebben gehad.

 

We bieden een breed scala aan raamreinigingsdiensten en wij kunnen indien nodig ook werken op hoge ladders, steigers, hoogwerkers en liften. Er is voor LFN Clean geen werk dat ontoegankelijk is!

 

ENKELE VAN ONZE REINIGINGSDIENSTEN VOOR VENSTERS:

raam- of vensterreiniging (intern / extern) - raamkozijnreiniging (chassis - frame) - vliegengordijnen - dakraamreiniging - reinigen van glazen jaloezieën (stores) - reinigen van veranda's en alle andere soorten ruiten.

 

LFN Clean onderhoudt residentiële en commerciële eigendommen - als uw woning ramen heeft, kunnen wij deze reinigen! Van units, herenhuizen, showrooms tot bejaardentehuizen, onze vriendelijke en betrouwbare professionele schoonmakers van LFN Clean zullen het werk doen. Wij garanderen al onze werkzaamheden door onze professionele en vriendelijke medewerkers. We hebben uitgebreide verzekeringen zodat u nergens bang voor hoeft te zijn.

DE BESTE GLAZEN EN RUITENWASSER VOOR IEDEREN

PARTICULIEREN, WINKELS & BEDRIJVEN

VENSTERS

binnen & buiten

CHASSIS

aluminium, pvc & hout

HORDEUREN

chassis & netten

VERANDAS

binnen & buiten

COMMERCIËLE RUITEN

binnen & buiten

LUIFELS

onder- & bovenkant

GLAZEN LEUNINGEN

binnen & buiten

PERFECT WASSEN VAN ALLE GLAZEN OPPERVLAKKEN:

lfnclean-cursor-.png
lfnclean-cursor--.png
logo-LFN-Clean.png

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Het hebben van schone ramen verbetert het uiterlijk van uw huis of bedrijf.

 • Professionele reiniging van LFN Clean-vensters bespaart u tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • De schoonmakers behoren tot de meest ervaren in België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Regelmatig onderhoud van uw ramen voorkomt dat ze zichzelf permanent beschadigen door vuil en opgehoopt puin en verlengt hun levensduur.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

Avantages

COMPETENTE TEAMS MET VOLLEDIGE UITRUSTING

TOEGEWIJD AAN RAMENWASSEN OP HOOGTE

RAMENWASSERS
OP STEIGERS

Ik ben geïnteresseerd >

DAT KAN !
RAMENWASSERS
OP HOOGWERKERS

Ik ben geïnteresseerd >

GEEN PROBLEEM !
RAMENWASSERS
OP GEBOUWEN

Ik ben geïnteresseerd >

ZONDER RISICO !

Binnen- en buitenglas is een materiaal dat vooral wordt gebruikt in moderne gebouwen (vliesgevels, gebouwen, enz ...). Veel gebouwen in België hebben glazen daken of vliesgevels. Glas brengt helderheid en ruimtegevoel, maar met de luchtvervuiling en de zuurgraad van de regens van de hoofdstad verslechtert het glas en prikt het. Het wordt donkerder en verliest zijn transparantie.

De toegangsproblemen en de kwetsbaarheid van beglazing maken het wassen van ramen op hoogte in het algemeen bijzonder complex. Dit vereist het gebruik van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van ramen en toegang heeft tot werken op hoogte. En zelfs als we het vaakst tussenkomen op etalages of privéramen, worden onze diensten gekenmerkt door ons vermogen om alle soorten glazen oppervlakken te reinigen, inclusief ramen met grote hoogtes of moeilijk toegankelijk.

Bij LFN Clean hebben we de apparatuur voor buiten en binnen. De complexiteit van dit type interventie wordt vaak vergroot door het feit dat veel vensters vast zijn en niet kunnen worden geopend. Vaste en hoge ramen vereisen de implementatie van specifieke middelen: hoogwerkers, steigers en soms liften.

Door een beroep te doen op LFN Clean en zijn team van ervaren glazenwassers kunt u het risico op vallen verminderen: hoe hoog of moeilijk toegankelijk uw ramen ook zijn, u mag ons vertrouwen dat deze gereinigd zullen worden, zonder enig schade voor uw bezittingen en gevaar voor uw personeel.

We bestuderen voor u, van binnen en van buiten, de beste manier om toegang te krijgen tot uw ramen. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van collectieve beschermingsmiddelen (kersenplukker, steiger). En als dit niet mogelijk is, vinden we een andere oplossing voor u.

WILT U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE VOOR HET SCHOONMAKEN VAN UW DAK & DAKEN?

logo-LFN-Clean.png

DIT KAN OP 2 MANIEREN :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en éénvoudig !

Klik op de onderstaande link

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACT

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team zijn voor het wassen van ramen in België. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

 

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies zal geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een het wassen van uw ramen, of als u gewoon andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page