top of page

ONTDEK AL ONZE WASDIENSTEN in

Ville de Bruxelles

67652638_468603130595350_529529708225547

Ramen & Verandas

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Alle soorten glazen oppervlakten (groot, klein, hoogtewerken, binnen & buiten).

Vanaf :

€9,00/m2

graffitiremoval-lfn-clean-vandalisme-net

Vandalisme

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Diepe reiniging of verwijderen van alle soorten vandalisme (graffiti, vertrekkende huurders, enz.).

Vanaf :

€9,00/m2

demoussagetoiturelfnclean.JPG

Daken & Goten

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Ontschuimen en reinigen van alle soorten dakoppervlakten en dakgoten.

Vanaf :

€15,00/m2

nettoyage-terrasse-lfn-clean.jpg

Terras & Vloer

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Alle soorten en oppervlakten van terrassen en vloeren (hout, tegels, binnen, buiten, enz.).

Vanaf :

€9,00/m2

solar-panel-nettoyage-pv-solaire-energie

Zonnepanelen

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Fotovoltaïsche panelen (residentieel en industrieel type, op daken of in tuinen)

Vanaf :

€9,00/m2

54523231_395078474614483_477001777159130

Gevels

Particulieren , Winkels & Ondernemingen

Diepe reiniging van alle soorten en maten van gevels (hout, steen, metaal, enz.).

Vanaf :

€9,00/m2

Ramenwasser in Ville de Bruxelles

Vensters zijn moeilijk schoon te maken, maar ze moeten regelmatig worden schoongemaakt om de uitstraling van het trottoir te vergroten en het huis weg te houden van stof en allergieën!

 

Neem contact op met onze professionele ramenwassers team! Met LFN Clean kunt u rekenen op een toegewijd team dat heel Ville de Bruxelles en zijn buren bedient. We zullen uw ramen binnen en buiten wassen, spinnenwebben verwijderen en randen en frames schoon en netjes afvegen.

 

Als je je huis of bedrijf wil laten stralen, ben je hier aan het juiste adres!

Lavage vitres & vérandas

Dakreiniging & ontmossing in Ville de Bruxelles

Uw dak laten reinigen is een geweldige, betaalbare manier om uw vermoeide huis weer trots te maken. Na verloop van tijd kan je dak bedekt worden met mos, algen en vuil waardoor je huis er verdrietig en slordig kan uitzien. Het kan ook gebroken, lekkende tegels verbergen - waardoor de structuur van uw huis kan worden beschadigd.

Daarom bieden we bij LFN Clean deskundige dakreinigingsdiensten in heel Ville de Bruxelles en zijn omgeving, evenals gootreinigingsdiensten en ontmossingsdiensten om het uiterlijk van uw huis weer op te frissen en te beschermen.

Wij garanderen u optimale resultaten en uitzonderlijke service. Onze dakreinigingsservice is beschikbaar op alle soorten daken, zoals pannendaken, dakbedekking, terracotta daken en metalen daken.

Nettoyage toiture & démoussage

Zonnepanelen wassen

in Ville de Bruxelles

Zien uw zonnepanelen er vies uit? Beginnen ze minder effectief te werken? Wilt u ze laten wassen met gedeïoniseerd water waardoor ze vlekvrij worden?

Laat het aan onze experts van LFN Clean in Ville de Bruxelles over zodat wij uw zonnepanelen veilig kunnen reinigen. We gebruiken borstels met zachte haren om ervoor te zorgen dat alle stof en vuil voorzichtig van de panelen worden getild, en een straal zuiver water spoelt de oppervlakken schoon.

Onze milieuvriendelijke organische reinigingsoplossingen laten geen resten achter, zodat u zeker bent van een schone die de efficiëntie van uw zonnepanelen maximaliseert en behoudt.

Nettoyag panneaux solaires

Graffiti & vandalisme verwijderen in Ville de Bruxelles

Er zijn verschillende redenen waarom u altijd een professional zou moeten inhuren om vandalisme aan te pakken en graffiti te verwijderen. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat het opschonen snel wordt voltooid. Een expert in het verwijderen van vandalisme heeft ook de gereedschappen en materialen die nodig zijn om verf, voedsel en afval effectief te verwijderen en zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen.

Het team van LFN Clean in Ville de Bruxelles is speciaal opgeleid om de veiligste en meest efficiënte methoden voor het opruimen en verwijderen van vandalisme voor verschillende oppervlakken en materialen te identificeren, zodat uw eigendom in de vorige staat wordt teruggebracht.

We zullen ook de werkplaats inspecteren en een offerte versturen voordat we met het wassen beginnen. Wij bieden hoogwaardige, effectieve en betaalbare vandalisme-oplossingen voor uw huis of bedrijf. Als uw huis of bedrijf het doelwit is van vandalisme, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over onze graffiti- en vandalismeschoonmaakdiensten.

Nettoyage graffiti & vandalisme

Terrassen & vloeren reinigen in Ville de Bruxelles

Het regelmatig wassen van uw buitenoppervlakten met een gespecialiseerde hogedrukreiniger voorkomt een accumulatie van vuil. Vuilophoping kan leiden tot verdere problemen, zoals schimmel of structurele schade, in de vorm van een scheur of een spleet. LFN Clean heeft al het materiaal en de ervaring die nodig is om alle oppervlakken zijn oorspronkelijke uiterlijk te geven.

 

Harde buitenkanten zijn gemaakt van beton, natuursteen, terracotta, bakstenen, graniet, marmer, keramische tegels en de voegen ertussen kunnen allemaal veilig gereinigd worden door onze diensten. Daarbovenop bieden kunnen wij ook uw ramen wassen dankzij onze specialisten om het uiterlijk van uw huis of bedrijf in Ville de Bruxelles volledig op te frissen.

Terrasses & sols

Gevels reinigen in Ville de Bruxelles

Het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat de gevel van uw gebouw of structuur vrij is van vuil zodat dat het materiaal van het gebouw gezond blijft. Dit helpt dan op zijn beurt om het initiale esthetiek van het gebouw te verlengen, waardoor de restauratiekosten worden verlaagd.

 

LFN Clean is gespecialiseerd in het reinigen van ramen en gevels van hoogbouw en laagbouw in heel Ville de Bruxelles en omgeving. Na te hebben gewerkt aan enkele van de meest historische, commerciële en residentiële gebouwen van België, hebben we bewezen dat wij de nodige ervaring hebben en schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit leveren.

Ons gevelreinigingsproces zorgt ervoor dat stilstand tot een minimum wordt beperkt, zodat u uw bedrijf en dagelijkse activiteiten zoals normaal kunt uitvoeren. We gebruiken milieubewuste reinigingsmethoden en hebben bezit van de nodige apparatuur waar en wanneer het nodig blijkt te zijn.

Façades
bottom of page