top of page

GRAFFITI VERWIJDEREN

EN VANDALISME SCHOONMAKEN

logo-LFN-Clean.png

PROFESSIONELE REINIGING NA VANDALISME

logo-LFN-Clean.png

Vandalisme is niet alleen een antisociale activiteit, het heeft ook een negatieve invloed op het merk van een bedrijf of het moreel van een persoon. Het veroorzaakt ook de prijsverlaging van een onroerend goed. LFN Clean een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in België en bieden een snelle schoonmaakservice die is ontworpen om graffiti te verwijderen, particulieren te helpen hun schade te beperken en de goede reputaties van bedrijven te beschermen.

 

Elk vandalisme-probleem is niet hetzelfde. Onze ervaren technici zullen de aard van het probleem beoordelen en een betaalbare oplossing aanbieden die het beste voor u werkt. En als u een professional bent, weet dan dat onze schoonmakers ernaar streven graffiti te verwijderen zonder dat u uw activiteit hoeft te onderbreken. U kunt blijven werken terwijl wij uw probleem verwijderen en oplossen.

 

Met jarenlange ervaring in het reinigen en elimineren van vandalisme, kunnen we graffiti, kauwgom, enz. volledig en vlekkeloos verwijderen en dit op alle oppervlakken, inclusief bakstenen muren, stenen muren, glas, hout, metaal enz. Onze vandalismereinigingsproducten zijn milieuvriendelijk en elimineren vandalisme zonder het milieu te schaden.

graffiti-cleaning-lfn-clean1.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean1.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean2.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean2.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean3.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean3.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean4.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean4.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean5.jpg

graffiti-cleaning-lfn-clean5.jpg

HEEFT U VANDALISME-GERELATEERDE SCHADE ONTDEKT ?

Vandalisme is niet alleen hinderlijk. Het veroorzaakt vooral stress en daarbij kost het nog ook tijd en geld. LFN Clean biedt lokale vandalisme-schoonmaakdiensten.Wij zijn onmiddellijk beschikbaar om uw schade te beoordelen en een bestek voor het herstellen van uw eigendom.

 

U wenst waarschijnlijk een spoedige interventie indien uw eigendom beschadigd is geweest door vandalisme. Of het nu gaat om een ​​diefstal, graffiti op een begraafplaats of gewoon vuiligheid dat uw huis of professionele leven heeft verstoord, LFN Clean heeft altijd bemanning klaarstaan ​​om snel te handelen. We zullen meteen gekwalificeerde schoonmakers inzetten die de nodige reinigingen uitvoeren om de veroorzaakte schade te herstellen. Wij voeren wekelijks de volgende taken uit: verwijderen van professionele graffiti, diep reinigen onder hoge druk (gevels, muren en vloeren, beelden, monumenten, ... - kauwgom verwijderen, enz.)

 

Bij LFN Clean zal altijd een ervaren team van schoonmakers u van dienst zijn wanneer u belt om uw eigendom te reinigen van schade na vandalisme. De omvang van de schade wordt geëvalueerd en aan u doorgegeven. We zullen de genoodzaakte interventie met u beoordelen en bij elke stap van het proces met u samenwerken om uw tevredenheid te garanderen. Alle niet-recupereerbare materialen worden verwijderd en uw eigendom wordt hersteld volgens uw specificaties. Er zal geen spoor meer blijven van zodra het werk gedaan is.

 

Aarzel niet om onze professionals te bellen om de door vandalisme-gerelateerde schade te herstellen. LFN Clean biedt in uw omgeving een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. We zijn perfect uitgerust om snel en efficiënt de meeste schade aan te pakken. Of het nu direct of indirect gelinkt is met vandalisme. We hebben in de loop der jaren vele vormen van schade aan eigendommen gezien en we zijn eraan gewend deze te herstellen om de oorspronkelijke staat van uw woning of bedrijfsgebouw terug te geven. Bel ons vandaag nog en ontdek waarom LFN Clean de lokale keuze is voor kwaliteitsschadeherstel.

WENST U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE ?

logo-LFN-Clean.png

DIT KAN OP 2 MANIEREN :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en simpel !

Klik op de onderstaande link

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACT

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team in België zijn voor het reinigen van muren, gevels en vloeren na graffiti of vandalisme. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies zal geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een het reinigen van uw muren, gevels en vloeren na graffiti of vandalisme, of als u gewoon andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Schone gevels hebben verbetert het uiterlijk van uw huis, winkel of bedrijf.

 • Professionele reiniging na vandalisme door LFN Clean bespaart u stress, tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • De schoonmakers behoren tot de meest ervaren in België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Snelle reiniging is de beste manier om onaangename directe en indirecte gevolgen na vandalisme te voorkomen. Dit voorkomt bijvoorbeeld bijkomende vandalisme.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

avantages-lfn-clean-vandalisme

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page