top of page

Wie zijn wij ?

Enrique-laferint-lfn-clean-ceo.jpeg

Welkom bij LFN Clean - Enrique Lafertin - C.E.O. LFN Clean

 

Sinds LFN Clean's oprichting, zijn wij het lievelings gespecialiseerde schoonmaakbedrijf van Belgische particulieren en professionals. We bieden altijd hoge kwaliteitsdiensten aan en zijn nooit bang van moeilijk werk. Vanaf het begin hebben we ons specifiek gericht op een fundamenteel doel: onze felbegeerde waarden overbrengen aan onze klanten in plaats van ons kwaliteitsvolle dienst gelijk te maken aan de "laagste prijzen". Onze missie is om de specifieke behoeften van al onze klanten te begrijpen en hen te bedienen totdat ze minstens 100% tevreden zijn!

Want schoonmaken is niet alleen onze werk. Het is ook onze passie: we houden van wat we doen en we zijn erg trots op ons werk. Dit is waarschijnlijk het geheim van ons succes: we nemen mensen aan die onze waarden delen en we trainen ze om toonaangevende experts in dit industrie te worden.

 

LFN Clean zet zich altijd in om uw huis en / of bedrijf zoals nieuw te maken en we zullen niet stoppen voordat u tevreden bent!

ONS VERHAAL

Omdat wij in dienst zijn voor de grootste bedrijven en merken in België is het soms moeilijk om zich voor te stellen dat LFN Clean klein begonnen is. Want ook al zijn wij - dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen - een geweldige veelzijdige en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie geworden, heeft Enrique Lafertin altijd alles willen behouden zoals het was toen hij het bedrijf oprichtte. Met andere woorden: eenvoudig, kwaliteitsvol en betaalbaar met snelle interventies. Of het nu voor particulieren, handelaars, fabrieken of multinationals is, LFN Clean biedt altijd éénzelfde ongeëvenaarde kwaliteitsvolle service aan.

Enrique Lafertin - de oprichter van LFN Clean - startte éérst als éénmanszaak maar had sinds het begin al grotere ambities. Hoewel hij zichzelf begon te presenteren als een 'eenvoudige' ramenwasser, verstond hij zeer snel dat zijn klanten ook andere gespecialiseerde schoonmaakdiensten nodig hadden. Hij bestudeerde daarom diepgaand de sector en vroeg telkens aan al zijn klanten wat hij nog meer kon doen om hen verder te kunnen helpen.  En wanneer hij tot het besef kwam dat het tempo veeleisend is in de wereld waarin zijn klanten leven, besloot Enrique in te grijpen. Vele klanten werken tot late uren, hebben kinderen, moeten voor hun huisdieren zorgen en moeten ook nog tijd maken om te gaan winkelen. Het is dan ook verstaanbaar dat weinig mensen de moed of tijd vinden om schoon te maken. LFN Clean grijpt daar in zodat onze klanten tijd kunnen maken om zich te kunnen ontspannen. Enrique besloot dan om cursussen in de bouwsector te volgen om de materie waarmee hij tijdens zijn reinigingsmissies geconfronteerd zou worden door en door te kennen. Zo is hij een erkende expert in de gespecialiseerde schoonmaaksector geworden. Vervolgens heeft hij zich vol passie ingezet om de volgende schoonmaakdiensten voor zijn klanten te ontwikkelen: reinigen van daken en goten, reinigen van zonnepanelen, verwijderen van graffiti en het reinigen na vandalisme, reinigen van terrassen, vloeren en het reinigen van gevels. Al snel stapelden de aanvragen voor deze diensten zich op en moest Enrique - om de vraag te kunnen volgen - zijn éénmanszaak in een onderneming veranderen. Desondanks deze snelle groei, bleef de kwaliteit van het werk en de service onveranderd bij LFN Clean. Dit komt doordat Enrique zijn theoretische en praktische kennis aan al zijn werknemers doorbrengt.

Vandaag heeft LFN Clean particuliere en professionele klanten in alle hoeken van België. De baas neemt nog steeds de telefoon persoonlijk op en zorgt er altijd voor dat hij toezicht heeft op het goede verloop van elke gespecialiseerde reinigingsmissie. LFN Clean is bij uitstek de gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in uw regio. Bel ons en kijk wat we voor u kunnen doen.

logo-LFN-Clean.png
History

ONZE BEDRIJFSSTRATEGIE

TOT UW DIENST

lfnclean-communication.png
logo-LFN-Clean-clear.png
lfnclean-values.png

WAARden & DNa

Wij geloven dat een schoon uiterlijk een positief imago geeft, dat hard werken essentieel is en dat het belangrijk is om zichzelf continu te ontwikkelen. Wij keren nooit onze rug naar complexe problemen of taken. Integendeel, wij werken alleen met mensen die begrijpen dat een gespecialiseerde schoonmaakbedrijf niets anders dan een op maat gemaakte oplossing is en dat onze beste reclame uw tevredenheid is.

Drietalige en polyvalente teams werken nauw met de klanten samen zodat de schoonmakers hun wensen beter kunnen begrijpen en kunnen zij hen in een onberispelijke termijn verder helpen. Deze klantgerichte aanpak helpt ons de specifieke behoeften van elke klant beter te verstaan. Deze manier van werken leidt bij LFN Clean tot coherente, impact- en waardevolle relaties met alle klanten.

lfnclean-qualityservice.png

EXPERTISE & DIENSTEN

Opleiding is een belangrijk onderdeel van ons beroep en onze schoonmakers krijgen uitgebreide training om de beste te zijn in de gespecialiseerde schoonmaaksector. Elk type oppervlak vereist een andere manier van werken. Naast deze vaardigheden, training en hard werken, zijn we uitgerust met gereedschap en reinigingsproducten die exclusief zijn gemaakt voor de aan ons toegewezen doeleinden. U kan ons altijd en overal terugvinden dankzij onze polyvalente diensten en met de hulp van een 24/7 klantenservice om uw vragen te kunnen beantwoorden. LFN Clean is verzekerd en al onze medewerkers worden onderworpen aan een strenge achtergrondonderzoek en screening voor uw gemoedsrust.

Strategy

ONZE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Met betrekking tot u

Expertise: u heeft recht op de beste gespecialiseerde schoonmakersdienst en werken elke dag onvermoeibaar verder om ervoor te zorgen dat u deze dan ook krijgt.

Discretie: uw bedrijf of uw huis is uw eigendom. Dit betekent dat onze toegang tot in uw bedrijf of huis nooit door ons worden bekendgemaakt. Kortom, wij bewaren uw geheimen. We zullen uw partner niet eens vertellen dat wij diegenen zijn die de oprit van uw garage hebben schoongemaakt ...

Transparantie: u mag alles weten over wat er gebeurt wanneer er met ons wordt gewerkt. Uw vragen over wat we doen, hoe we het doen en hoeveel wij factureren zijn altijd welkom. Wij staan erop dat u begrijpt wat we doen en hoe we het doen. Uw begrip is voor ons even belangrijk als uw tevredenheid over onze diensten.

Respect: u en uw eigendom verdienen het om met respect te worden behandeld. Dit betekent dat u voor ons niet alleen maar klant bent maar houden rekening met al uw behoeften en/of problemen waarvoor u geroepen heeft. We zullen u betrekken bij alles dat we doen en ervoor zorgen dat u elke stap die we ondernemen begrijpt.

Waarde: u moet de beste waarde voor uw budget krijgen voor gespecialiseerde schoonmaakdiensten en u moet precies weten wat deze waarde is.

Met betrekking tot onze omgeving

De druk op de beperkte natuurlijke bronnen van onze planeet en de klimaatveranderingen vereisen van iedereen snelle en gezamenlijke acties. We nemen veel maatregelen om de biodiversiteit te beschermen, ons verbruik van water, energie en andere hulpbronnen te verminderen, afval te voorkomen en milieuvervuiling te bestrijden.

 

Daarom:

 

Wij bieden producten en diensten die het milieu respecteren.

We beheren onze energiebronnen efficiënt en beperken ons energieverbruik tot het minimum in onze vestigingen en kantoren.

We kopen milieuvriendelijke producten met een verminderde koolstofvoetafdruk.

Wij selecteren milieubewuste leveranciers.

We recycleren en beheren het afval dat we produceren.

We leiden onze medewerkers en alle andere belanghebbenden op: aandeelhouders, klanten en leveranciers want wij delen dezelfde milieu-instelling met hen.

We promoten best practices in duurzame ontwikkeling binnen de schoonmaaksector.

We nemen actie voor het milieu, duurzame ontwikkeling en verantwoord ondernemerschap.

Nos responsabilités
bottom of page