top of page

PROFESSIONELE reiniging VAN zonnepanelen

logo-LFN-Clean.png

Het reinigen van zonnepanelen is zeldzaam een overwogen idee. "Is het echt nodig" vragen sommige klanten? Is regen niet genoeg om ze schoon te houden? Eigenlijk, of het nu regent of niet, de zonnepanelen worden vuil. Wist u bijvoorbeeld dat je tot 30% van uw energie-efficiëntie kunt verliezen door simpelweg vuile zonnepanelen te hebben? Zelfs een dunne laag stof op uw zonnepanelen kan hun werking belemmeren en dit kan uiteindelijk leiden tot hogere kosten op uw energierekening. Het reinigen van de zonnepanelen is echter niet beperkt tot het vegen met en spons of het gebruiken van een hogedrukreiniger. Een hogedrukbevestiging kan uw panelen beschadigen, dit leid op zijn beurt tot dure vervangingskosten. Gebruik ook geen schoonmaakmiddelen die kunnen schuren en/of sporen kunnen achterlaten. Die krassen op uw zonnepanelen kunnen beschadigend zijn en hun effectiviteit verminderen. De beste oplossing om de hoeveelheid elektriciteit die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd te opstimaliseren is om uw zonnepanelen door een expert te laten reinigen.

solar-panel-cleaning-lfn-clean1.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean1.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean2.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean2.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean3.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean3.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean4.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean4.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean5.jpg

solar-panel-cleaning-lfn-clean5.jpg

Meestal rusten zonnepanelen op daken. Om ze schoon te maken heeft u meestal professionele hulp nodig. Zet uw eigen nooit in gevaar, vooral als de panelen op een schuin dak staan. Het verdient daarom de voorkeur om dit werk over te laten aan LFN Clean, want zelfs een slecht gebruik van reinigingsmiddelen of mineralen in kraanwater kan residuen achterlaten en een opeenhoping van mineralen kan de prestaties van uw zonne-apparatuur beïnvloeden.

 

U moet afhankelijk van de omgeving waar uw zonnepanelen zich bevinden oplossingen met alcohol gebruiken om hardnekkige vlekken te verwijderen. Maar nogmaals... Het beste is oplossing is het reinigen van zonnepanelen over te laten aan experts, omdat zelfs een kleine kras de prestaties kan beïnvloeden door schaduwen te creëren die de systeemefficiëntie vermindert. Neem dus geen risico, neem contact op met LFN Clean en vraag om een ​​offerte.

 

Tijdens het droge seizoen, waar veel stof of as in de lucht is en er weinig regen is om uw panelen op natuurlijke wijze te wassen, merkt u waarschijnlijk dat de prestaties van sommige panelen afnemen. Professionele zonnepaneelreiniging is dan ideaal omdat zelfs een handdoek een zonnepaneel kan krassen omdat het de deeltjes vasthoudt terwijl u uw paneel schoon probeert te krijgen.

 

Neem snel contact op met onze teams om enige stroomverlies door vuile zonnepanelen te voorkomen. Wij helpen u dit doel te bereiken door de zonnepanelen vakkundig te reinigen.

WENST U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE ?

logo-LFN-Clean.png

Dit kan op 2 manieren :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en simpel !

Klik op de onderstaande link

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACT

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team zijn voor het reinigen van zonnepanelen in België. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies zal geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een het reinigen van uw zonnepanelen, of als u gewoon andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Propere zonnepanelen verbetert de efficiëntie en verlengt de levensduur van uw panelen.

 • Het reinigen van de zonnepanelen door LFN Clean bespaart u tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • De schoonmakers behoren tot de meest ervaren in België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Regelmatig onderhoud van uw zonnepanelen voorkomt dat ze zichzelf permanent beschadigen door vuil en opgehoopt puin en verlengt hun levensduur.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

avantages lfn clean window cleaning

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page