top of page

PROFESSIONELE REINIGING VAN DAKEN EN DAKGoten

logo-LFN-Clean.png

Een professionele en goedkope dakreinigingsservice nodig? Bij LFN Clean bieden we deskundige dak- en gootreinigingsdiensten en ontschuimingsdiensten om het uiterlijk van uw dak op te frissen en te beschermen.

 

Met jarenlange ervaring in dakreiniging in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg, garandeert LFN Clean u optimale resultaten en uitzonderlijke service. Onze dakreinigingsservice is beschikbaar op alle soorten daken, zoals cementtegels, terracotta daken en metalen daken. Hetzelfde voor dakgoten, onze services zijn op alle typen vereist.

roof-cleaning-lfn-clean1.jpg

roof-cleaning-lfn-clean1.jpg

roof-cleaning-lfn-clean2.jpg

roof-cleaning-lfn-clean2.jpg

roof-cleaning-lfn-clean3.jpg

roof-cleaning-lfn-clean3.jpg

roof-cleaning-lfn-clean4.jpg

roof-cleaning-lfn-clean4.jpg

roof-cleaning-lfn-clean5.jpg

roof-cleaning-lfn-clean5.jpg

Het dak en de goten reinigen is een geweldige manier om de uitstraling van uw huis of bedrijf te herstellen. Na verloop van tijd kunnen uw dak en goten bedekt worden met korstmos, mos, algen en vuil, waardoor uw huis er verdrietig en rommelig uitziet.

 

Met professionele dakreiniging door LFN Clean verlengt u de levensduur van uw dak. Wij zijn specialisten in het reinigen van daken en goten. Ons team van experts zal uw dak onder druk wassen om vuil, puin, mos en korstmos te verwijderen. Voor cement of kleitegels kunnen we ook een sterilisator en fungicide toepassen om toekomstige groei van mos en korstmos te voorkomen.

 

Schuim kan de levensduur van uw dak verkorten, vooral met onbehandeld hout en asfalt dakmaterialen. Terwijl het schuim op uw dakbedekking groeit, houdt het het dak langdurig nat, wat houtrot en erosie van asfalt in gordelroos kan bevorderen.

 

Schuimvorming kan het grootste deel van het jaar leiden tot waterinfiltratie in gebieden met een hoge luchtvochtigheid. Wanneer het schuim op uw dak wordt afgezet, kunnen tegels of leien inderdaad poreus worden. Na verloop van tijd komen ze het dak binnen en veroorzaken scheuren.

 

Met onze dakschuimservice van LFN Clean zorgen we ervoor dat al het schuim en korstmos wordt verwijderd om toekomstige problemen te voorkomen. Onze dakreinigingsdeskundigen verwijderen vuil, schimmel, korstmos, mos en bacteriegroei van een dak. Onze dakreinigingsprofessionals controleren ook de staat van uw dak en dakgoten tijdens het reinigen.

DE BESTE GLAZEN EN RUITENWASSER VOOR IEDEREN

PARTICULIEREN, WINKELS & BEDRIJVEN

WILT U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE VOOR HET SCHOONMAKEN VAN UW DAK & DAKEN?

logo-LFN-Clean.png

DIT KAN OP 2 MANIEREN :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en simpel !

Klik op de onderstaande link

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACT

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team zijn voor het reinigen van daken en goten in België. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

 

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies te geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een dakreinigingsservice en dakgoten, of als u gewoon vragen heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op.

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Het hebben van schone daken verbetert het uiterlijk van uw huis of bedrijf.

 • Professionele reiniging van daken en goten door LFN Clean bespaart u tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • De schoonmakers behoren tot de meest ervaren in België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Regelmatig onderhoud van uw daken en goten voorkomt dat ze zichzelf permanent beschadigen door vuil en opgehoopt puin en verlengt hun levensduur.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

avantages toiture

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page