top of page

PROFESSIONELE REINIGING van terrassen & vloeren

logo-LFN-Clean.png

LFN Clean is gespecialiseerd in professionele terras- en vloerreiniging voor residentiële, industriële of commerciële vloeren. We hebben de nodige vergunningen en zijn verzekerd. Ook hebben we uitstekende aanbevelingen van onze bestaande klanten. Naast de uitgebreide terras-, vloerreinigings- en onderhoudsservice voor woningen en winkels, bieden we een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten voor uw huis of bedrijf.

Tapijtreiniging, tegels, betonmortel, vinyl waxen, steen, marmer, beton, hout, cement, patio's, straatstenen ~ Als u erop kunt lopen, kan LFN Clean het reinigen!

Om onze missie te volbrengen, hebben we een gevarieerd portfolio van eersteklas, probleemloze en betaalbare harde vloerreinigingsdiensten opgezet die aan ieders behoeften en budget kunnen voldoen. De professionele schoonmakers van LFN Clean zijn niet bang voor werk en we verlaten nooit een onafgewerkte werkplaats.

floorcleaning-lfn-clean1.jpg

floorcleaning-lfn-clean1.jpg

floorcleaning-lfn-clean2.jpg

floorcleaning-lfn-clean2.jpg

floorcleaning-lfn-clean3.jpg

floorcleaning-lfn-clean3.jpg

floorcleaning-lfn-clean4.jpg

floorcleaning-lfn-clean4.jpg

floorcleaning-lfn-clean5.jpg

floorcleaning-lfn-clean5.jpg

We zijn in staat geuren te elimineren en alle soorten vlekken te verwijderen - inclusief organische vlekken, vet en inkt. Onze experts zijn flexibel en begripvol. U kunt op ons rekenen om professionele hulp te krijgen voor het reinigen van uw terrassen en vloeren. Of het nu gaat om hoogwaardige reinigingsservice of een eenvoudige hogedrukreiniging, wij kunnen u vriendelijke, goed opgeleide en drietalige experts sturen in het gebied van hygiëne en professionele reiniging van vloeren en terrassen. Dit kan tijdens, voor of na uw werkuren zonder extra facturering of verplichte abonnement-aanbieding  U betaalt voor wat u krijgt - geavanceerde, moderne en efficiënte schoonmaakdiensten in uw regio voor een fractie van de kosten!

Onze professionele schoonmaakdiensten voor residentiële en commerciële vloeren en terrassen:

Betonnen tegels en voegen - keramische, marmeren en stenen vloeren - houten en laminaatvloeren - garages en parkings - opritten, trottoirs en patio's - straatstenen - zwembadranden en leeggemaakte zwembadinterieurs.

WENST U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE?

logo-LFN-Clean.png

DIT KAN OP 2 MANIEREN :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en simpel !

Klik op de onderstaande knop

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACt

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team zijn voor het reinigen van terrassen en vloeren in België. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies zal geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een het reinigen van uw terrassen en vloeren, of als u gewoon andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

avantages-lfn-clean-sols-terrasses

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Het hebben van terrassen en schone vloeren verbetert het uiterlijk en vermindert slipongevallen.

 • Het reinigen van de terrassen en vloeren door LFN Clean bespaart u tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • Onze schoonmakers behoren tot de meest ervaren vakmensen van België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Een regelmatige onderhoud van uw terrassen en vloeren voorkomt dat ze zichzelf permanent beschadigen door vuil en opgehoopt puin en verlengt hun levensduur.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page