top of page

professionele gevelreiniging

logo-LFN-Clean.png

Waarom zou u de gevel van een gebouw moeten reinigen? Het is altijd kwestie van esthetiek. Dat komt alleszins als eerste antwoord bij iedereen op. Een schoon gebouw ziet er gewoon beter uit dan een vuil gebouw. Dat is waar. Maar een schoon gebouw biedt het publiek ook een meer gastvrij welkom aan met als gevolg een verhoging van het prijs van een onroerend goed. Op dezelfde manier waarop we onze beste kleren aantrekken om er netjes en verleidelijk uit te stralen, ziet een gebouw er gewoon beter uit wanneer het ontdaan is van vuil want het meest zichtbare kenmerk - en vaak , de meest kwetsbare -, is de gevel.

 

Natuurlijk vragen niet alle gevels dezelfde zorg en aandacht. De locatie, functie, geografische en atmosferische omstandigheden van een gebouw spelen allemaal een rol bij het bepalen van de benodigde reinigingsinspanning om het gewenste uiterlijk te bereiken. Om onder andere deze redenen biedt LFN Clean haar professionele gevelreinigingsdienst aan.

wallcleaning-lfn-clean-picture2

wallcleaning-lfn-clean-picture2

wallcleaning-lfnclean-picture3

wallcleaning-lfnclean-picture3

square-logo-black-lfn-clean-_edited

square-logo-black-lfn-clean-_edited

wallcleaning-lfnclean-picture4

wallcleaning-lfnclean-picture4

wallcleaning-lfn-clean-picture1

wallcleaning-lfn-clean-picture1

LFN Clean is een specialist in het reinigen van buitenkanten van gebouwen. We hebben diepgaande kennis van relevante wetgeving met betrekking tot geclassificeerde gebouwen en beschermde gebieden.

 

Er zijn verschillende manieren om een ​​gevel schoon te maken en de gebruikte methode hangt van veel factoren af. Kennis van de specifieke vereisten van elk type gevel maakt het mogelijk om onze reinigingsmethoden aan te passen. LFN Clean gevelreinigers zijn bijvoorbeeld getraind en hebben een praktische kennis van een reeks moderne en traditionele bouw- en reinigingstechnieken en -systemen (waaronder: JOS / TORC, DOFF, Therma Tech, Masons, op water gebaseerde natuurlijke en chemische kompressen voor vervuiling en verwijdering van verf, enz.).

 

We zijn specialisten in het reinigen van alle soorten bouwoppervlakken. Het maakt niet uit of u een eenvoudige wasbeurt wilt om oppervlakkige vuil (onder andere schuim, algen en korstmossen) te verwijderen of als u op zoek bent naar een grondiger reiniging om milieu- en atmosferische vuil te verwijderen zoals roet, koolstof en andere vervuilende stoffen die veel voorkomen in grote steden met veel verkeer of in industriële zones. We bieden ook de professionele verwijdering van graffiti op alle soorten oppervlakken en bouwondersteuningen.

WILT U EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE VOOR HET SCHOONMAKEN VAN UW gevels ?

logo-LFN-Clean.png

DIT KAN OP 2 MANIEREN :

ONLINE
BESTEK

Het is snel en simpel !

Klik op de onderstaande knop

1.

MAAK
UW
KEUZE
DIRECTE
CONTACT

Neem gerust contact op !

Telefoon & SMS

of

iMessage & WhatsApp

2.

Bij LFN Clean zijn we trots op onze bewezen staat van dienst, waardoor we het beste team zijn voor het reinigen van gevels in België. Niets maakt ons trotser dan de tevredenheid van onze klanten over ons engagement en onze uitzonderlijke service. Als u meer informatie nodig heeft, staan ​​onze contactlijnen open.

 

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wanneer u contact opneemt met LFN Clean, u rechtstreeks contact opneemt met de baas die de tijd neemt om uw behoeften te begrijpen en u vanaf het eerste gesprek deskundig advies zal geven. Door rechtstreeks met de baas om te gaan, kunt u alle details van uw werk bespreken, omdat hij ook degene is die toezicht houdt op al het werk. Als u op zoek bent naar een expert en een offerte wilt voor een het reinigen van uw gevels, of als u gewoon andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

UW VOORDELEN DOOR MET LFN CLEAN TE WERKEN

In het algemeen

 • Schone gevels hebben verbetert het uiterlijk van uw huis of bedrijf.

 • Professionele reiniging van gevels door LFN Clean bespaart u tijd en energie.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

 • De schoonmakers behoren tot de meest ervaren in België en nemen alle nodige beveiligingsmaatregelen.

 • Regelmatig onderhoud van uw gevels voorkomt dat ze zichzelf permanent beschadigen door vuil en opgehoopt puin en verlengt hun levensduur.

Voor U

 • Punctuele, betrouwbare en vriendelijke experts.

 • Snel en efficiënt.

 • Geen extra kosten voor boekingen in de avond, weekend en op feestdagen.

 • Betaalbare tarieven en kortingen op gecombineerde services.

 • Klantenservice op elk moment beschikbaar.

 • We brengen ook onze eigen apparatuur en wasmiddelen mee, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Handige communicatiekanalen per telefoon of online.

facade-avantages-lfn-clean

GETUIGENISSEN

"Deze jongens hebben uitstekend werk verricht bij het schoonmaken van onze ramen die al vele jaren nagelaten werden. Stipt, professioneel, snel en tegen de juiste prijs - we zullen ze zonder twijfel weer gebruiken voor onze volgende schoonmaak." 

Kevin VDB

bottom of page